Welzijn en zorg | Kinderen in armoede. Oss Innoveert zoekt jouw plan!

Heb jij een goed, vernieuwend of inspirerend idee? Om de zorg voor elkaar, de sociale contacten en leefbaarheid in de wijk en buurt of de professionele zorg te verbeteren? Of om kinderen in armoede te helpen? Stuur dan je plan in bij Oss Innoveert! Maak kans op ondersteuning en een startinvestering om jouw idee uit te voeren.

Wat zoekt Oss Innoveert?

We zoeken ideeën, activiteiten en/of producten die ervoor zorgen dat:
• de zorg voor elkaar, de sociale contacten en leefbaarheid in de wijk en buurt of de professionele zorg verbeteren. Bijvoorbeeld door ontmoeting of dagbesteding voor (kwetsbare) burgers in wijken, buurten en dorpen;
• kinderen in armoede ook kunnen meedoen. Bijvoorbeeld door het mogelijk maken van ontwikkelkansen, meedoen met activiteiten op school of in hun vrije tijd (sporten, hobby’s, uitje, etc.).

Een plan kan ook ergens anders zijn bedacht, maar nog niet in de gemeente Oss uitgeprobeerd. Ook combinaties van bestaande ideeën kunnen vernieuwend zijn!

Hoe dien je een plan in?

Je plan kun je indienen via de website van de gemeente Oss: www.oss.nl/ossinnoveert. Daar lees je ook meer over waar je plan aan moet voldoen.

Vragen of meer weten?

Heb je vragen over Oss Innoveert? Mail dan naar ossinnoveert@oss.nl. Of bel naar 14 0412 en vraag voor Welzijn en zorg naar Leontien van Hassel en voor Kinderen in armoede naar Sille Dohmen of Cathy van Doorn.

Op de website van de gemeente Oss staat meer informatie:
www.oss.nl/ossinnoveert