AZOSS aanvullende zorgverzekering Oss

Laatst gewijzigd op: 17-12-2020

Het is altijd weer een klus om de juiste zorgverzekering te kiezen. Zeker als u hoge zorgkosten en een laag inkomen hebt. Daarom heeft de gemeente Oss AZOSS; een aanvullende zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen.

Jan de Winter (73) werkte heel zijn leven als stratenmaker. Hij moest met vervroegd pensioen door een versleten rug en dreigende hernia. Opereren was geen optie, maar met cesar- en fysiotherapie is de pijn te verdragen. ‘Dankzij AZOSS ga ik niet gebukt onder de kosten van mijn behandeling.’

AZOSS is een verzekering met ruime vergoedingen, collectiviteitskorting en de gemeente betaalt € 20,- of € 40,- per maand mee aan de premie. Doe mee! Meld u uiterlijk 31 december 2020 aan en ben in 2021 goed en voordelig verzekerd. Dat kan via www.gezondverzekerd.nl/oss. Daar staat ook meer informatie over de verzekeringen.

Hulp nodig bij het aanmelden

Hebt u hulp nodig bij het aanmelden? Vraag dan iemand in uw omgeving om te helpen. Lukt dit niet? Vraag dan de Sociaal raadslieden van ONS welzijn om hulp. Bel 14 0412.

Wilt u meer informatie?

Wilt u informatie over het gemeentepakket? Kijk op www.gezondverzekerd.nl/oss. Of neem contact op met uw Consulent Inkomen of bel naar het telefonisch spreekuur: 14 0412. Het telefonisch spreekuur is elke donderdag (behalve 31 december) tussen 15.00 uur en 16.00 uur.

Voor vragen over de vergoedingen en premies kunt u terecht bij de zorgverzekeraars:

Vrouw duwt man in rolstoel

Klik hier om naar de enquête te gaan.