Coronavirus: aangepaste dienstverlening gemeente Oss

Laatst gewijzigd op: 30-03-2020

Is het gemeentehuis nog open?

Het gemeentehuis is open. Kijk hier voor de openingstijden.

Heeft u een afspraak met ons?

Als u het gemeentehuis bezoekt houden de medewerkers van de gemeente Oss zich aan de richtlijnen het RIVM. Wij verwachten dit ook van u.

Wij verzetten de afspraak

Wij vragen u dringend om alleen voor zaken die spoed hebben een afspraak te maken. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Of heeft uw huisgenoot koorts? Stel uw bezoek dan in ieder geval uit! We vragen om uw begrip als er langere wachttijden zijn als u ons belt. Ook kan het verwerken van uw aanvraag langer duren dan normaal. De maatregelen zijn in het belang van uw en onze gezondheid.

Gaan huwelijken in het gemeentehuis wel door?

Alle geplande huwelijken gaan in principe gewoon door. Dat geldt in elk geval zeker voor de gratis huwelijken en de huwelijken met een korte ceremonie. Hierbij zijn kleine groepen mensen aanwezig en daarom kunnen deze huwelijken gewoon doorgaan.
De geplande huwelijken met een uitgebreide ceremonie in de trouwzaal, bekijken we per geval. We houden hierbij rekening met de landelijke richtlijnen en adviezen voor grote groepen mensen. Dat betekent dat het huwelijk in de trouwzaal door kan gaan, maar er mogen maximaal 30 personen in de trouwzaal aanwezig zijn. Dit is inclusief trouwambtenaar, bruidspaar en getuigen.
Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op de burgerlijke stand via telefoonnummer 14-0412 of
burgerlijkestand@oss.nl