Coronavirus: evenementen, markten en horeca

Laatst gewijzigd op: 26-06-2020

Evenementen

We zien dat evenementen naar later dit jaar worden verzet. Ga je verzetten? Kijk dan eerst even naar de UIT-agenda op www.trefhetinoss.nl. Is er een vergelijkbaar evenement op dezelfde datum? Dan hebben we deze tips.

  • Kijk of je een andere datum kunt kiezen
  • Kijk of je kunt samenwerken
  • Kijk of je een andere datum kunt kiezen
  • Kijk of het toch gewoon op de datum van jouw keuze kan
  • Is er geen dubbeling? Meld je evenement dan direct aan!

Aanmelden

Mail aan info@trefhetinoss.nl de naam van je evenement, adres evenement, datum, aanvangs- en eindtijd, eventuele entreekosten, een horizontale foto, eventueel een korte tekst, naam contactpersoon met mailadres en rechtenvrij beeld. Het redactieteam van Je Treft ’t in Oss plaatst je evenement dan zo snel mogelijk. Zo helpen we elkaar om evenementen te verdelen over de zomer en het najaar van 2020.

Sla je een jaar over?

We begrijpen dat er organisatoren zijn die een jaar overslaan. Zorg dat de nieuwe datum, ook die van 2021, zo snel mogelijk bij ons bekend is.

Gaat de markt door?

Sinds 2 mei 2020 mogen alle kramen weer op de markt staan: food en non food. Voorlopig geen standwerkers en meelopers op de markt, alleen vaste kooplieden.
Natuurlijk gelden voor het bezoek aan de weekmarkt de richtlijnen die eerder zijn gegeven: blijf thuis als je niet fit bent, schud geen handen en houd 1,5 meter afstand. En probeer zoveel mogelijk contactloos te betalen.

Visual maatrgelen rijksoverheid.

Klik hier om naar de enquête te gaan.