Gratis online trainingen voor de volgende stap in jouw carrière!

Laatst gewijzigd op: 14-05-2020
Gratis online trainingen voor de volgende stap in jouw carrière!

Wil jij een volgende stap zetten in je carrière? JobOn organiseert inspirerende online trainingen en webinars. Dit blijkt een succes!

Gratis online trainingen en webinars

Om mee te doen aan de trainingen van webinars van JobOn, moet je eerst een gratis account aanmaken. Dat kan op www.jobon.nl. Er zijn trainingen en webinars over:

  • Personal branding, zoals Oefen je Elevator Pitch.
  • Solliciteren, zoals Solliciteren met lef!
  • Coaching, zoals Ontwikkel je talent.
  • Ondernemerschap: Onderhandelen.
  • Communicatie, zoals No story, no glory.
  • Flow & fun: Ban de burn-out.

JobOn bestaat dankzij donaties

JobOn (vroeger De Broekriem) is een landelijke organisatie voor en door werkzoekenden. Je kunt er kennis delen en een netwerk opbouwen met collega baanzoekers om zo snel mogelijk betaald werk te vinden. JobOn is een stichting die geen winst maakt en bestaat door donaties. Je betaalt niets voor de registratie en lidmaatschap. Wel vraagt JobOn (onder andere) een donatie te doen na een bijeenkomst, online training of als je werk hebt gevonden. Jij bepaalt zelf hoeveel je doneert.

Vrijwilliger bij JobOn

Vrijwilliger Kim Lohstroh, eventmanager voor JobOn in Oss: ‘Ik wilde een carrièreswitch maken. Een andere functie en branche. Dan moet je een nieuw netwerk aanboren. JobOn hielp mij om mijzelf goed zichtbaar te maken en mijn netwerk te vergroten. Ik volgde alle workshops, e-learnings en teamdagen. En ik hielp andere werkzoekenden door zelf workshops te organiseren. Mijn motto is Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Dus toen JobOn online ging, deed ik mee. En dat is gelukt, want mijn eerste webinar was een succes! Ondertussen heb ik een nieuwe baan gevonden.’

Aanmelden als vrijwilliger in Oss?

In Oss is JobOn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die (online) bijeenkomsten willen organiseren. Heb jij interesse? Meld je aan op de website! Kim: ‘Ik raad iedereen aan vrijwilliger te worden bij JobOn. Het is onwijs leuk, je leert er veel van en krijgt nu de kans je vaardigheden te vergroten.’

Klik hier om naar de enquête te gaan.