Oss viert Dag van de Ondernemer 2020 online

Laatst gewijzigd op: 04-01-2021

Vandaag, vrijdag 20 november, is het de ‘Dag van de Ondernemer 2020’. Deze dag is onderdeel van de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief om ondernemerschap te promoten. Vier studenten Bedrijfskunde van de HAN University of Applied Sciences hebben samen met de gemeente invulling gegeven aan de Dag van de Ondernemer 2020 in Oss.

7000 Ondernemers

In een videoboodschap spreekt Oss waardering uit voor de 7000 ondernemers in de gemeente. Burgemeester Buijs-Glaudemans en wethouder Frank den Brok bedanken alle Osse ondernemers voor hun ondernemerschap en voor hun kracht, moed, creativiteit en doorzettingsvermogen ook in deze onzekere tijd. In de video komen veel ondernemers en bedrijven in beeld. De studenten maken de waardering voor bedrijven ook letterlijk zichtbaar in Oss en plaatsen posters langs invalswegen met een dankwoord aan ondernemers.  

Dank en waardering

HAN-studenten Mitchell Beck, Felix van den Bosch, Thijs Oostdam en Lodewijk van Heumen:

‘De gemeente wil haar ondernemers graag bedanken en een hart onder de riem steken op de Dag van de Ondernemer. Vanwege corona kozen wij voor een videoboodschap. Zo hopen wij zo veel mogelijk ondernemers te bereiken, in de stad, kernen en het buitengebied. Want zij zijn van ongekende waarde voor de gemeente en verdienen het om in het zonnetje te worden gezet! Uiteraard is de videoboodschap ook gemaakt door Osse ondernemers.’