Werkzaamheden Rogstraat Herpen

Laatst gewijzigd op: 01-10-2020

Op 26 augustus 2020 zijn we met de werkzaamheden aan het Alard van Herpenplein en de Rogstraat gestart. Vanaf 12 oktober sluiten we de Rogstraat af voor doorgaand verkeer.

Wat gaan we doen?

We gaan de bestaande verharding verwijderen en bomen kappen. De riolering in de Rogstraat vervangen we door nieuwe riolering. Daarna brengen we nieuwe verharding aan. Ook leggen we in de Rogstraat aparte riolering aan om regenwater op te vangen.
In de andere straten en op het plein gaan we een speciale fundering aanbrengen. Hiermee kunnen we het (regen)water opvangen en in de bodem terugbrengen. Ook daar gaan we weer nieuwe verharding aanbrengen. In de straten gebruiken we de huidige gebakken klinkers. Op het plein leggen we nieuwe gebakken klinkers. Omdat er problemen zijn met de leverantie van de klinkers hebben we de planning aangepast.

Aangepaste planning

We voeren het werk nog steeds in fases uit, alleen hebben we de volgorde aangepast. De Rogstraat voeren we voor een deel voor de kerst uit en een deel na de kerst. Het werk duurt tot eind maart 2021. Archeologische vondsten en onbekende nuts-voorzieningen kunnen de planning nog veranderen.

  • Vanaf 21 september werkt aannemingsbedrijf Remmits BV aan de noordzijde van het plein.
  • Vanaf 12 oktober sluiten we de Rogstraat af voor doorgaand verkeer en deze is voor 18 december weer open voor verkeer.
  • Vanaf 4 januari wordt nog een gedeelte van de noordzijde van het plein uitgevoerd.
  • Vanaf half januari 2021 beginnen we aan de zuidzijde van het plein.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met dhr. P Megens, telefoon 14 0412 of p.megens@oss.nl

Klik hier om naar de enquĂȘte te gaan.