8 december 2022: Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Laatst gewijzigd op: 23-11-2022

De Dag van de Vrachtwagenchauffeur is niet te missen. Op de radio, in het nieuws, de dagbladen, langs de snelweg, écht overal. Het is namelijk de hoogste tijd om vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje te zetten. Zonder deze hardwerkende mannen en vrouwen komen al die levensmiddelen, bouwmaterialen, pakketten, kleding en bestellingen nergens aan. Vrachtwagenchauffeurs: bedankt! De gemeente Oss wil op deze dag extra aandacht besteden aan de logistieke sector. Dit doen we door, symbolisch voor deze mooie beroepsgroep, drie vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje te zetten met de volgende actie:

Meld jouw vrachtwagenchauffeur aan!

‘Welke vrachtwagenchauffeurs mogen van de bedrijven in de Logistieke Sector door de gemeente Oss extra in het zonnetje gezet worden op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur én waarom?’
Mail dit vóór 6 december 2022 aan ondernemerszaken@oss.nl.
Doe je mee? Mail je motivatie aan ons, want wat is er mooier dan je eigen vrachtwagenchauffeurs extra in het zonnetje te laten zetten?

Winnaar grote taart

Uit de inzendingen kiest het team Economie de 3 leukste /mooiste/ meest inspirerende toelichtingen en deze ontvangen een grote taart die op 8 december wordt uitgereikt door wethouder en accountmanager(s).
We maken dan graag een foto en plaatsen een stukje op onze social mediakanalen. Vooraf afgestemd met het bedrijf.
De actie van de gemeente Oss is ook terug te vinden op de website van de Dag van de Vrachtwagenchauffeur.

logo Dag van de vrachtwagenchauffeur