'Verduurzaming is nut én noodzaak'

Laatst gewijzigd op: 04-01-2021

Goed voorbeeld doet goed volgen. Dat gaat zeker op als het gaat over duurzaam ondernemerschap. Als wethouder Economie & Financiën ziet Frank den Brok in Oss steeds meer ondernemers die hun steentje bijdragen aan een duurzamere economie. En dat is een ontwikkeling die hem om meerdere redenen tevreden stemt.

Van rigoureuze stappen tot en met kleine voorbeelden van verduurzaming: het Osse bedrijfsleven heeft de afgelopen jaren stevig ingezet op een duurzamere economie. Nog bijna dagelijks ziet Den Brok het aantal ondernemers toenemen dat bewust kiest voor een duurzamere bedrijfsvoering.
Lees het hele interview met wethouder Den brok op www.duurzaam-oss.nl

Portfolio Duurzame Economie

Duurzaam ondernemen leeft. In Nederland, en zeker ook in Oss. Steeds meer ondernemers zetten stappen – of stapjes – naar een duurzame economie. Omdat hun verhalen een enorme inspiratiebron zijn voor andere ondernemers, hebben we ze verzameld en gebundeld. Het resultaat: een portfolio waar we trots op zijn. Met fraaie voorbeelden. Soms groot, zoals het verhaal over de City Boy van Spierings Cranes: de eerste hybride mobiele hijskraan ter wereld. Maar ook kleinere initiatieven en samenwerkingen zoals tussen Vanden Broek en De Meeuw. Of de Ecodos Easy: een energieneutrale dispenser voor
reinigingsmiddelen, ontwikkeld door Osse familiebedrijf Spectro. Ondernemend Oss heeft de smaak van duurzaam ondernemen goed te pakken. Dat kom je achter als je de portfolio.