Uw bedrijf vestigen

Oss biedt voor nagenoeg elk type bedrijf een passende locatie, variërend van zware industrie tot ambachtelijke bedrijven, bedrijfsverzamelgebouwen, transport- en logistieke dienstverleners tot detailhandel, horeca, kantoren en combinaties van wonen en werken. De bestaande bedrijvigheid bevindt zich in het centrum van de stad en op de industrieterreinen: Elzenburg, De Geer, Danenhoef, Moleneind, Landweer, De Bulk I, Golfbad, De Koepel en Kantsingel. Daarnaast zijn op verschillende terreinen aantrekkelijke kavels beschikbaar: Vorstengrafdonk (Bedrijvenpark A50/A59), De Geer, Danenhoef-Oost, De Bulk II en Piekenhoef.

Pand kopen of huren?

Een overzicht van het actuele aanbod beschikbare bedrijfspanden van particulieren kunt u o.a. vinden op Funda in business, De Bedrijfsmakelaar of RealNext. Er zijn altijd panden beschikbaar die direct, of na een paar aanpassingen, te betrekken zijn. In dit aanbod zijn ook kleinschalige bedrijfs- en kantoorruimten in verzamelpanden opgenomen. Ook hierin kan Ondernemerszaken u adviseren. Op www.makelpunt-oss.nl vindt u een overzicht van beschikbare ruimte in bestaande gebouwen.

Is uw bedrijfsactiviteit toegestaan?

Controleer ook voor u koopt of huurt altijd eerst of een bedrijfsactiviteit op de betreffende locatie is toegestaan. Dit kan op www.ruimtelijkeplannen.nl of neem contact op met onze balie Bouwen/Milieu/Leefomgeving, telefoon 14 0412.