Gratis gasbespaarboxen bij gesprek met energiecoach

Laatst gewijzigd op: 26-01-2024

Veel inwoners in onze gemeente gaan aan de slag met energie besparen in huis. Of het nu gaat om de energieprijzen, het wooncomfort of het klimaat. Iedereen heeft wel een reden om energie te besparen. Wilt u ook weten hoe u het beste energie kunt besparen? Boek dan uw gratis keukentafelgesprek met een energiecoach.

Starten met besparen

Het besparen van energie begint vaak met meer informatie krijgen over energiebesparing. Als u een gratis keukentafelgesprek aanvraagt, komt een vrijwillige energiecoach bij u thuis. Samen bespreken jullie de mogelijkheden die u heeft om energie te besparen. Een gratis keukentafelgesprek vraagt u aan via brabantwoontslim.nl/oss/indebuurt.

Gratis gasbespaarbox bij gesprek met coach

Boekt u een afspraak voor een gratis keukentafelgesprek? Dan krijgt u een gratis gasbespaarbox van 30,- cadeau. Deze krijgt u tijdens het gesprek. OP = OP

Verdiepende vragen

Heeft u een verdiepende vraag rondom energiebesparing? Boek dan een energiespreekuur met een energieadviseur. We starten op 6 februari weer met spreekuren op het gemeentehuis. Plan een gesprek van 30 minuten in. Het energiespreekuur kan ook online. Op brabantwoontslim.nl/oss/indebuurt kunt u zich aanmelden.

Een vrouw die wordt geholpen met energie besparen in huis.