Eerste werkdag op nieuwe locatie De Rotonde

Laatst gewijzigd op: 10-10-2022

Team Werk en het Arbeidstrainingscentrum De Rotonde van de gemeente Oss is verhuisd. Vandaag, 10 oktober, is de eerste werkdag op de nieuwe locatie: Industrielaan 63, 5349 AE in Oss. ‘Het samen-werken onder één dak is een logische volgende stap voor de samenwerking tussen IBN en de gemeente’, vertelt Jacco Peter Hooiveld, wethouder gemeente Oss.

Betere samenwerking onder één dak

Consulenten van Team Werk helpen inwoners bij het zoeken en vinden van passend werk. Door de verhuizing zijn er voor inwoners meer mogelijkheden om hun kwaliteiten goed in beeld te krijgen. Er zijn meer soorten werk en er zijn meer verschillende taken. De gemeente Oss en IBN werken beter en slimmer samen, door afspraken te maken over hoe ze samen-werken.

Verbouwing

De afgelopen maanden is hard gewerkt om de ruimtes te verbouwen en in te richten. Meggie Rutten, Teamleider Werk bij de gemeente Oss: ‘Wij zijn erg blij met het resultaat. Vandaag zijn Team Werk en de kandidaten van De Rotonde gestart op hun nieuwe werkplek. De ruimtes versterken een open cultuur, waardoor het makkelijk ontmoeten en samenwerken is. Ook zijn er genoeg ruimtes om rustig te werken of gesprekken te voeren. Partners die op de oude locatie gebruik maakten van de ruimten, kunnen dat op de nieuwe locatie ook weer doen.’

Lees hier meer over Arbeidstrainingscentrum De Rotonde.