Nieuwe postcode kernen Ravenstein en Herpen

De kernen Overlangel, Neerloon, Huisseling, Keent, Demen, Dieden, Neerlangel en Deursen-Dennenburg krijgen vanaf 1 januari 2017 een nieuwe postcode.

De nieuwe postcode

Woont u in een van bovenstaande kernen? Dan heeft u een brief ontvangen met uw nieuwe postcode daarin. Wilt u alle nieuwe postcodes inzien? Dan kunt u onderstaande lijst downloaden om hun bestanden bij te werken.

Diverse instanties krijgen uw nieuwe postcode

De nieuwe postcodes geven we door aan diverse instanties. Denk hierbij aan instanties voor ziektekostenverzekeringen, de belastingdienst, pensioenfondsen, DUO en BSOB. Een complete lijst van instanties staat ook op Wie krijgt mijn gegevens?

Ansichtkaarten

Wilt u familie en vrienden op de hoogte stellen? Kijk dan op www.postkantoor.nl. Daar kunt u tien onbedrukte of voorbedrukte verhuiskaarten met postzegel bestellen voor € 7,30.

Ook hebben we een ansichtkaart laten maken. Er liggen vijf kaarten per postadres voor u klaar bij het gemeentehuis in Oss, Onder d’n Plag in Demen, Basisschool de Vier Heemskinderen in Deursen, ‘t Slotje in Herpen, en de Kringloopwinkel in Overlangel.

Wie moet u zelf informeren?

In verband met de Wet op Privacy kunnen we niet alle organisaties informeren. Let op dat u zelf uw werkgever, bank, abonnementen en (sport)verenigingen op de hoogte stelt. PostNL blijft uw post met oude postcode nog een half jaar bezorgen.

Vergoeding inwoners

Per postadres krijgt u een vergoeding van € 40. Vraag de vergoeding voor inwoners digitaal aan. Houdt uw IBAN-nummer van uw bankrekening bij de hand. We verwachten dat we de vergoeding binnen 2 weken na uw aanvraag kunnen uitkeren.

Vergoeding organisaties

Heeft u een bedrijf, stichting of vereniging? Dan komt u in aanmerking voor een vergoeding van € 400. U kunt per adres maximaal 1 aanvraag indienen. U moet daarvoor een KvK-nummer hebben. Vraag de vergoeding voor organisaties digitaal aan. We verwachten dat we de vergoeding binnen 2 weken na uw aanvraag kunnen uitkeren.

Vragen?

Heeft u vragen over het woonplaatsbesluit of wijziging van de postcode? Bel dan met Gemeente Oss: 14 0412 en vraag naar projectleider de heer B. Berendsen.