Kom 13 december naar de inspiratiebijeenkomst van Oss Innoveert

Oss Innoveert heeft mooie plannen ontvangen voor de hulp aan kinderen in armoede en vernieuwing van welzijn en zorg. Plannen van onder andere inwoners, professionals, ondernemers en vrijwilligers om kinderen in armoede mee te laten doen en de zorg voor elkaar, de participatie in wijk en buurt en de professionele zorg te verbeteren.

Bent u benieuwd naar deze innovatieve plannen en wilt u meedenken over de uitvoering ervan? Kom dan woensdag 13 december naar de Pauluskerk in Oss en doe mee aan de inspiratiebijeenkomst. Die duurt van 16.00 tot 19.00 uur. Wij zorgen voor een broodje.

Parkeergelegenheid is aanwezig, maar wij vragen u om zoveel als mogelijk op de fiets te komen om parkeerdrukte in de wijk te voorkomen.

Wilt u meedoen en meedenken?

Meld u dan aan bij ossinnoveert@oss.nl. De initiatiefnemers van de plannen kunnen uw tips en aanvullingen goed gebruiken. Zij ontvangen graag uw feedback. Vraag ook anderen om mee te komen naar de bijeenkomst. Iedereen is welkom. Samen helpen we kinderen in armoede en vernieuwen we de zorg voor elkaar!

  • Heeft u vragen over Welzijn en Zorg? Neem dan contact op met Leontien van Hassel of Ilona Meuwissen
  • Voor vragen over kinderen in armoede kun je contact opnemen met Cathy van Doorn of Sille Dohmen
  • Telefoon: 14 0412
  • Mail: ossinnoveert@oss.nl
  • Kijk voor alle informatie over deze twee projecten op www.oss.nl/ossinnoveert