Onderzoek onder LHBT’s

Gemeente Oss en ’s-Hertogenbosch doen samen onderzoek naar hoe vrij en veilig homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen en transgenders (LHBT’s) zich voelen.

Doe mee aan ons onderzoek

Bent u lesbisch, homoseksueel, biseksueel of transgender? Vul dan onze vragenlijst in. Wat zijn uw ervaringen in Oss? Voelt u zich veilig en geaccepteerd? Bent u bekend met hulpinstanties? Is er voldoende (gemeentelijke) hulp? Door mee te doen aan dit onderzoek kan de gemeente uw positie misschien verbeteren.

‘Als ze er maar niet mee te koop lopen’

Gemeente Oss deed dit jaar ook al onderzoek naar sociale acceptatie van LHBT’s. Tijdens de Internationale Dag tegen Homofobie, Bi-fobie en Transfobie (IDAHOT) presenteerden we de resultaten van het onderzoek ‘Als ze er maar niet mee te koop lopen’.

Oss Regenboogstad

Gemeente Oss is een regenboogstad. Dat betekent dat Oss zich sterk maakt voor de (sociale) acceptatie en veiligheid van homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen en transgenders in de gemeente. We streven naar een samenleving waarin iedereen zich vrij en veilig voelt om te zijn wie hij/zij is. Meer weten: Kijk op www.oss.nl/regenboogstad