Op bezoek bij Kringloopbedrijf Oss

Laatst gewijzigd op: 05-07-2021
Op bezoek bij Kringloopbedrijf Oss

Kringlopen suf, stoffig en alleen voor mensen met weinig geld? Nee, dat imago hebben ze allang niet meer! Tegenwoordig zijn kringloopwinkels hip, trendy en drukbezocht. Er is voor iedereen wel een kringloopschat te vinden. Gisteren waren wij bij het Kringloopbedrijf in Oss. Lees en kijk je mee?

Kringloopgeluk

Het is maandag, maar druk bij de kringloop in Oss. Gelukkig zijn er voor de deur genoeg parkeerplaatsen. Bij binnenkomst is de eerste indruk: ‘Wauw, wat een ruimte! En wat een spullen!’ Je kijkt hier je ogen uit. Het pand is enorm! Alleen de kledingafdeling is al 360 m2.

Als je binnenkomt, loop je zo de boekenkasten in. Je vindt hier boeken en tijdschriften voor elke leeftijd en interesse. Loop je verder dan kom je het speelgoed, keukengerei, setjes stoelen, antiek, meubels, cd’s en dvd’s en elektrische apparaten tegen. Voor kleding en sport- en hobbyartikelen moet je naar boven. Er is een lift, dus ook de verdieping is voor iedereen toegankelijk!

Boekenkasten met boeken
Verzameling spullen
Speelgoedhoek

Schoon en duidelijk geprijsd

Alle kringloopgoederen staan netjes op soort gesorteerd bij elkaar. Alles ziet er schoon en netjes uit. De winkel is ruim ingericht. Dus ook als het wat drukker is, zoals vandaag, kun je op je gemak rondsnuffelen. Wat ook fijn is, is dat overal een prijsje op zit. Zo weet je precies wat iets kost en is dat bij de kassa geen verrassing meer. Als je hebt afgerekend kun je je breekbare aankopen in krantenpapier wikkelen op de grote inpaktafel. Ook staat er een knuffelbak, waar elke betalende klant gratis een knuffel mag uitzoeken. Wat een leuk extraatje!

Kast met accessoires erin
Woonaccessoires
Meubels

Knus

Het is een grote kringloop en toch voelt het er knus aan. Het zal die Brabantse gezelligheid wel zijn. De mensen die hier werken zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Eén van de medewerkers riep enthousiast: ‘Het is de mooiste en leukste winkel van Oss en omstreken!’

Stellingen met CD's
Rekken met kleding
Rekken met schoenen

Jouw afval, iemand anders z’n kringloopvondst!

Weet je wat er zo mooi is aan Kringloopbedrijf Oss? De winkel zit op het Duurzaamheidsplein. Een unieke plek waar de kringloopwinkel en de milieustraat samenkomen. Heb je spullen die je zelf niet meer gebruikt? En woon je in de gemeente Oss of Landerd? Dan kun je die spullen meenemen. Op het Duurzaamheidsplein bekijken ze of de kringloop de spullen nog kan gebruiken of dat het door kan naar de milieustraat en afgevoerd wordt. Heel veel afval kun je gratis inleveren, maar voor sommige dingen moet je betalen. Kijk voor meer informatie op de pagina: Afval inleveren en storten bij het Duurzaamheidsplein Oss.

Kortom, je kijkt je ogen uit. Kringloopbedrijf Oss is echt een bezoekje waard!

Woonaccessoires
Knutselmateriaal
Inpaktafel

Openingstijden

Afgifte bruikbare goederen
• Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur
• Zaterdag van 08.30 tot 15.00 uur

Kringloopwinkel
• Maandag van 13.00 tot 17.30 uur
• Dinsdag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur
• Zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur

Contactgegevens

Kringloopbedrijf Oss
Maaskade 32
5347 KD Oss

0412 626 111

www.kringloopbedrijfoss.nl
info@kringloopbedrijfoss.nl

Duurzaamheidsplein