Kwijtschelden huur gemeentelijke accommodaties voor sport en cultuur

Laatst gewijzigd op: 07-04-2021

Gemeentelijke accommodaties voor sport en cultuur hoeven de huur van 1 oktober t/m 31 december 2020 niet te betalen, als ze de accommodatie door coronamaatregelen niet konden gebruiken.

Wat gaan we doen?

• Voor onze culturele accommodaties schelden we de huur van 1 oktober t/m 31 december 2020 kwijt.
  • Voor onze binnensportaccommodaties schelden we de vooraf geannuleerde uren in deze periode kwijt.
  • Voor onze buitensportaccommodaties schelden we 45% van de huur in deze periode kwijt.

Waarom doen we dit?

Vanwege aangescherpte coronamaatregelen konden activiteiten in de gemeentelijke accommodaties vanaf half oktober 2020 beperkt of niet doorgaan. Dit had grote gevolgen voor de accommodaties. Met deze huurkwijtschelding sluiten we zoveel mogelijk aan bij de compensatieregelingen zoals die door de Rijksoverheid zijn vastgesteld.

Vragen?

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen via vrijwilligersorganisaties@oss.nl

Klik hier om naar de enquĂȘte te gaan.