Vaccinatielocatie in de gemeente Oss

Laatst gewijzigd op: 27-01-2021

GGD Hart voor Brabant opent naast de al bestaande vaccinatielocatie in Veghel, zeven nieuwe vaccinatielocaties in de regio. In de gemeente Oss komt ook een vaccinatielocatie, met een kleine tot middelgrote capaciteit. Dit houdt in dat hier 400 tot 800 prikken per dag gezet kunnen worden. GGD Hart voor Brabant zoekt snel naar een geschikte locatie. Dit doen zij samen met de gemeente en de Veiligheidsregio.

Voorwaarden locatie

Bij het kiezen van een vaccinatielocatie, zijn belangrijke voorwaarden, zoals veiligheid en flexibele beschikbaarheid. Hij moet ook goed beveiligd kunnen worden. Bereikbaarheid met het openbaar vervoer is belangrijk. Waar nodig maakt de GGD met de gemeente aanvullende afspraken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over wanneer u zich mag laten vaccineren? Of welke testlocaties de GGD Hart voor Brabant nog meer opent? Dit en nog veel meer kunt u vinden op:

Klik hier om naar de enquĂȘte te gaan.