Voorzichtig meer lucht tijdens de lockdown

Laatst gewijzigd op: 24-02-2021

De coronamaatregelen vragen veel van ieders uithoudingsvermogen, zowel fysiek als mentaal. Hoe langer de crisis duurt, hoe zwaarder het voor iedereen wordt. De sociale, maatschappelijke en economische effecten van de pandemie tellen na een jaar flink op.

Lees het hele bericht opwww.rijksoverheid.nl of het in het kort het overzicht van de coronamaatregelen
We begrijpen we dat bewoners veel vragen hebben hierover. Voordat u ons gaat bellen verzoeken we eerst even te kijken op de website van de Rijksoverheid

Alle plannen van het kabinet op een rij, o.a. over onderwijs, contactberoepen, buiten sporten en winkelen op afspraak. De avondklok wordt verlengd tot en met 15 maart 2021.

Regionale maatregelen

Veiligheidsregio Brabant-Noord monitort samen met haar partners continu de actuele situatie rondom het coronavirus. Ook de regionale maatregelen (noodverordeningen) staan op de website Veiligheidsregio Brabant-Noord.

tekening over coronaregels

Klik hier om naar de enquĂȘte te gaan.