Mededeling

Blijf op de hoogte van het laatste (lokale) nieuws over het coronavirus op www.oss.nl/coronavirus

Beschermingsmiddelen voor de zorg

Laatst gewijzigd op: 24-03-2020

Wethouder Thijs van Kessel riep iedereen dit weekend op: verzamel mondkapjes en andere beschermingsmiddelen zoals wegwerpschorten. Deze zijn hard nodig in de zorg, door het coronavirus. Breng 23 maart of 24 maart de beschermingsmiddelen naar het gemeentehuis in Oss.

Heeft u beschermingsmiddelen, die we mogen gebruiken in de zorg?

Beschermingsmiddelen, zoals mondkapjes en wegwerpschorten, zijn op dit moment erg hard nodig in de zorg. Door het coronavirus is hier een groot tekort aan. Heeft u nog over en wilt u helpen? Lever op maandag 23 maart en dinsdag 24 maart tussen 9.00 uur en 17.00 uur de beschermingsmiddelen in op het gemeentehuis in Oss.

Bent u een grote zorgaanbieder met te weinig beschermingsmiddelen?

Stuur dan een mail naar Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost: distributie@vrbzo.nl. Zij kijken dan samen met u wat er mogelijk is om de tekorten op te lossen.

Meer informatie