Binnenkort CPO kavels in Wilgendaal fase 3-4 in verkoop

Laatst gewijzigd op: 17-05-2023

De gemeente Oss start binnenkort met de verkoop van kavels voor een CPO-project in Wilgendaal fase 3-4, Wilgendaal. Het betreft hier een locatie voor de ontwikkeling van 4 CPO woningen.

CPO kavels Wilgendaal

CPO kavels

De gemeente biedt 4 kavels aan voor de ontwikkeling van woningen binnen een CPO constructie. De kavels voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) liggen naast elkaar. Deze woningen zijn een bijzonder stukje Wilgendaal, want hier bepalen vier kopers samen wat voor bebouwing er komt te staan. Je koopt een kavel en zoekt samen met de andere CPO-kopers een architect en een aannemer uit.

CPO beleid gemeente Oss

Oss wil graag een gemeente zijn waarin iedereen met plezier kan wonen. Daarvoor is het belangrijk dat er veel verschillende soorten woningen en woonvormen zijn. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) sluit naadloos aan op dat streven.

Aan de slag met CPO

Wil je samen met anderen via CPO woningen bouwen? Dan is de eerste stap dat jullie je registreren bij de gemeente. Zo kunnen wij gemakkelijk contact met jullie opnemen.
Lees meer over het CPO beleid, en het stappenplan en vul het registratieformulier in.

Interesse?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, zoals start verkoop en prijzen via www.woneninoss.nl Of volg ons via Facebook of via Twitter.