Doe mee aan de Nationale Vrijwilligersprijzen!

Laatst gewijzigd op: 08-02-2024

Wint u straks €15.000 voor uw club of organisatie?! Geef de organisatie op voor de Nationale Vrijwilligersprijzen en misschien vallen jullie in de prijzen!

Nationale Vrijwilligersprijzen

De Nationale Vrijwilligersprijzen zijn er speciaal om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te waarderen en in het zonnetje te zetten. Alle vrijwilligers in Nederland kunnen meedoen aan de Nationale Vrijwilligersprijzen. Ook de vrijwilligers in gemeente Oss dus! De gemeente Oss heeft een groot netwerk van vrijwilligers. Meer dan 40% van de inwoners van de gemeente Oss zet zich in als vrijwilliger en daar zijn we trots op . Deze vrijwilligers verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Iedereen heeft een eigen reden om vrijwilligerswerk te doen. Geef jouw organisatie daarom snel op om mee te dingen voor de Nationale Vrijwilligersprijzen!

Wat moet u doen?

Geef in een korte vlog van 1 minuut antwoord op de volgende vraag: wat maakt uw vrijwilligerswerk zo mooi? Stuur uw inzending op via het WhatsApp nummer (06) 8351 5082 of per mail naar info@vrijwilligersprijzen.nl. Handige instructies voor het maken van een vlog en extra informatie is te vinden op de website Vrijwilligersprijzen. U kunt uw inzending opsturen tot 29 februari 2024.