Energie WeetKeet naar wijken en kernen van gemeente Oss

Laatst gewijzigd op: 26-05-2022

Op vijf zaterdagen in mei en juni gaat een Energie WeetKeet naar negen plekken in de gemeente. Inwoners van de wijken en kernen kunnen er terecht met vragen over energiebesparing.

Energieadviseur

Heb jij een vraag over energiebesparing? Of wil je weten hoe je het beste je energierekening omlaag kunt krijgen? Stel je vragen dan aan de energieadviseur. Voor inwoners die wel energie willen besparen, maar nog niet weten waar ze moeten beginnen is er een quiz om een start te maken.

Kleine en gratis energiebesparende maatregelen

Bij de Energie WeetKeet is er informatie over middelen waarmee je energie bespaart. Zo weet je waar in jouw huis de grootste winst zit. Met informatie die bij jou persoonlijk past maak je makkelijk de keuze hoe je energie gaat besparen.

Samen schakelen we door

Gemeente Oss, Mooiland en BrabantWonen organiseren samen deze tour. Energiebesparing is een hot item, zeker nu! Zowel de gemeente als de woningcorporaties hebben duurzaamheid hoog op de prioriteitenlijst staan. Energiebesparing, daarover informeren en erbij ondersteunen is daar een onderdeel van. De woningcorporaties zijn afwisselend ook aanwezig bij de Energie WeetKeet om vragen te beantwoorden.

De datums en tijden

• 21 mei, 09.00 -12.30 Winkelcentrum Ussen
  • 21 mei, 14.00 – 17.30 Winkelcentrum de Ruwert
  • 11 juni, 09.00-12.30 Berchplaets Berghem
  • 11 juni, 14.00 -17.30 Krinkelhoek – Jumbo Vierhoeksingel
  • 18 juni, 09.00 – 12.30 Broeder Everardusplein Megen
  • 18 juni, 14.00 – 17.00 Sint Luciastraat Ravenstein
  • 25 juni, 14.00-17.30 ISN Oss Ulu Moskee: Watertorenstraat Oss

Het energieloket van de gemeente

De energieadviseurs van Brabant Woont Slim zijn aanwezig in de Energie WeetKeet. Als energieloket van de gemeente zijn zij altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. Dus kun je niet naar de Energie WeetKeet komen? Kijk dan eens op www.brabantwoontslim.nl/oss

Oss Schakelt Door

De energiebesparingscampagne van gemeente Oss, Oss Schakelt Door, verloot echte Osse tochtstoppers onder de deelnemers van de quiz bij de Energie WeetKeet.

Meer informatie over de tour van de Energie WeetKeet: www.ossschakeltdoor.nl/wekomennaarjetoe