Gouden Oogappel voor Tineke Willemse – Van Nistelrooij

Laatst gewijzigd op: 24-05-2024

Tineke Willemse – Van Nistelrooij kreeg op donderdag 23 mei een Gouden Oogappel. Zij krijgt deze onderscheiding voor haar vrijwilligerswerk voor diverse organisaties in Geffen. Wethouder Thijs van Kessel reikte de onderscheiding uit.

Veertig jaar vrijwilliger!

Tineke Willemse van Nistelrooij is al 40 jaar een actieve vrijwilliger in Geffen. Ze is betrokken bij verschillende initiatieven. Waaronder Geffen Zorgt, waar ze de ontmoetingsplek "Kom d'r in" opzette, en de Geffense eetkamer. Daarnaast begeleidt ze terminale mensen op uitstapjes met de Wensambulance en organiseert ze als bestuurslid en coördinator van Belangenvereniging Senioren Geffen diverse activiteiten zoals reizen en musicals. Eerder was ze actief bij Tennisvereniging de Vlijmd, coachte het volleybalteam van G68 en werkte voor de ouderraad van de school. Ook bemande ze de infokiosk van Effe noar Geffe, verhuurde nostalgische kleding en hielp Evenementen Stichting Geffen. Naast haar vrijwilligerswerk zorgt ze 10 uur per week voor haar schoonmoeder en past op haar kleinkinderen. Tineke blijft enthousiast en toegewijd aan de gemeenschap van Geffen en organiseert dit jaar een Seniorenweek. Haar inzet verdient een Gouden Oogappel.

Gouden Oogappel

De onderscheiding is een gouden speld in de vorm van een appel, uitgevoerd in geel- en witgoud. Linksboven is de vorm van een oog uitgesneden met daarin een 0.03 karaat witte diamant.

Links Tineke Willems en rechts wethouder Thijs van Kessel