Informatiebijeenkomsten over voorlopig ontwerp Meanderende Maas

Laatst gewijzigd op: 04-05-2021

Projectorganisatie Meanderende Maas organiseert op maandagavond 17 mei en donderdagavond 20 mei van 19:30 tot 21:00 uur digitale informatiebijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomsten krijgt u per deelgebied een toelichting op de samenhangende maatregelen uit het voorlopig ontwerp. Ook krijgt u informatie over het vervolg. Hierin gaat de projectorganisatie samen met de aannemer het voorlopig ontwerp verder uitwerken tot definitief ontwerp. Na elk onderwerp is er mogelijkheid om vragen te stellen. Het programma van de twee bijeenkomsten is hetzelfde.

Voorlopig ontwerp Meanderende Maas

Afgelopen jaar is naar alle maatregelen uit het voorkeursalternatief, het plan op hoofdlijnen, verder onderzoek gedaan, ontworpen en gerekend. Het resultaat is:

  • Het voorlopig ontwerp voor de versterking van de Brabantse Maasdijk van Ravenstein tot Lith
  • Rivierverruiming aan de Gelderse als Brabantse kant;
  • Natuurontwikkeling, uitbreiding en recreatieve routes;
  • En de verbetering van de bereikbaarheid van de haven van Oss.

De bestuurders van de tien betrokken organisaties hebben kort geleden met het voorlopig ontwerp ingestemd.

Interactieve kaart

Voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u via www.meanderendemaas.nl de nieuwe interactieve kaart bekijken. Hierin kunt u zien welke maatregelen in het voorlopig ontwerp staan.

Aanmelden digitale bijeenkomsten

Om praktische redenen vragen wij u om zich aan te melden voor de bijeenkomst via www.meanderendemaas.nl/Agenda Lukt het u niet om uzelf vooraf aan te melden? Klik dan op de dag van de bijeenkomst op www.meanderendemaas.nl/Agenda op de link naar de bijeenkomst. Een kwartier voor aanvang is het welkomstscherm te zien. Dan weet u dat u in de goede bijeenkomst aanwezig bent.

Ontwerp van de toekomst m.b.t. De Meanderende Maas. Straat met futuristische huizen.

Klik hier om naar de enquĂȘte te gaan.