Onderzoeksbureau start met onderzoek naar zaak de heer Den Dekker

Laatst gewijzigd op: 18-11-2020

Onderzoeksbureau Necker van Naem start met het onderzoek naar de zaak van de heer Den Dekker. Dit onderzoek moet antwoord geven op de vraag of de gemeente en de burgemeester zorgvuldig gehandeld hebben.

Het onderzoek bestaat uit een analyse van de dossiers en diverse interviews. De verwachting is dat het onderzoeksrapport in april of mei 2021 wordt aangeboden aan de gemeenteraad.

Opdracht van gemeenteraad

Op 24 september 2020 gaf de gemeenteraad van de gemeente Oss opdracht voor een onafhankelijk onderzoek naar de zaak van de heer Den Dekker. De raad stelde een opdrachtteam samen dat bestaat uit drie raadsleden. Dit team formuleerde de opdracht en de kaders waarbinnen het onderzoek moet plaatsvinden. Vervolgens heeft het opdrachtteam via een aanbesteding het onderzoeksbureau uitgezocht. Dit onderzoeksbureau is Necker van Naem.

Klik hier om naar de enquĂȘte te gaan.