Dag van de Mantelzorg 2023

Laatst gewijzigd op: 10-11-2023

Vrijdag 10 november viert Nederland de Dag van de Mantelzorg. Ook in de gemeente Oss worden mantelzorgers gewaardeerd voor hun inzet. De gemeente Oss nodigt mantelzorgers van harte uit voor het Kerstcircus in Oss.

Mantelzorgers: bedankt!

Wij waarderen het enorm wat u als mantelzorger doet. Door uw inzet kan degene voor wie u zorgt langer in zijn of haar eigen omgeving blijven wonen. Mantelzorg overkomt u, en al doet u het met volle aandacht en uit liefde, toch is het vaak zwaar. Zeker als u daarnaast ook nog werkt of naar school gaat. Maak daarom gebruik van de hulpmogelijkheden die er voor u zijn bij de gemeente en ONS welzijn. Zorg goed voor uzelf. Dan houdt u het beter vol.

Uitnodiging voor het Kerstcircus

Als dank voor al het werk dat u doet voor uw naaste(n), willen we u een fijne avond bezorgen. Een speciale dag voor u en degene voor wie u zorgt. Dat doen we graag met de voorstelling van het Kerstcircus waar u zich online voor kunt aanmelden.

Datum Vrijdag 22 december 2023
Locatie Rusheuvel, Rusheuvelstraat 5, 5346 JH Oss
Tijd inloop vanaf 18.30 uur; start voorstelling: 19.30 uur (tot ongeveer 22:00 uur)

Wilt u meer weten over het Kerstcircus? Kijk dan op de website van het Kerstcircus.

Aanmelden voor het Kerstcircus

Voor aanmelden en aanvragen van de kaartjes heeft u uw DigiD nodig. Aanmelden kan tot maandag 11 december. Vanaf deze datum sturen wij de kaartjes voor het Kerstcircus naar het door u opgegeven adres. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daarom sturen wij per adres maximaal 2 kaartjes.

Hulp bij aanvraag

Heeft u hulp nodig bij uw aanvraag? Dan kunt u terecht bij de inloopspreekuren van ONS welzijn in uw wijk. Kijk voor meer informatie over de spreekuren op de website van ONS welzijn.