Bernhardlaan, Julianalaan en parallelweg van de Nieuwe Hescheweg in Oss herinrichten

Mededeling

Kijk voor het laatste (lokale) coronanieuws op www.oss.nl/coronavirus

In 2020 gaat de gemeente werkzaamheden uitvoeren aan de Bernhardlaan, Julianalaan en een deel van de parallelweg van de Nieuwe Hescheweg, Titus Brandsmalaan en de Julianalaan. Op 30 oktober 2019 en 28 november 2019 organiseerde de gemeente informatieavonden, waar de plannen zijn gepresenteerd.

• vervangen van de riolering
  • vervangen van de betonnen straatstenen en stoeptegels
  • aanleggen van een aparte buis voor het regenwater in de Bernhardlaan. Dit water stroomt naar de wadi van de Nieuw Hescheweg
  • aanleggen van wadi-stroken in de Nieuwe Hescheweg voor regenwater
  • vervangen van de bomen in de Bernhardlaan
  • planten van extra bomen in de wadi's

Planning

De werkzaamheden aan de riolering, bestrating en het groen starten deze zomer. Voor eind 2020 worden de werkzaamheden afgerond. De aannemer informeert de bewoners met een brief als de werkzaamheden starten.

Meer informatie

Het plan is nu definitief. Voor vragen neem gerust contact op met projectleider J. Voets, telefoon 14 0412 of stuur een mail naar j.voets@oss.nl. o.v.v. herinrichten Bernhardlaan e.o.

Klik hier om naar de enquĂȘte te gaan.