Herinrichten Paganinistraat in Oss

De gemeente Oss gaat de Paganinistraat opnieuw inrichten. Van 24 oktober 2022 tot en met februari 2023 is telkens een deel van de Paganinistraat in Oss afgesloten voor het doorgaande verkeer.

Werkzaamheden

We gaan de bestaande verharding verwijderen en brengen nieuwe verharding aan. Deze verharding bestaat uit klinkers voor de weg, met aan de zijkant een strook voor fietsers. Deze strook heeft klinkers in een andere kleur. Zie (LINK) voor het ontwerp. Op 3 oktober gaan de nuts-bedrijven een nieuwe kabel leggen voor de straatverlichting. De lantaarnpalen krijgen nieuwe lichtbronnen.

Planning

We voeren het werk in twee fasen uit. De eerste fase is vanaf de Schaepmanlaan tot Paganinistraat 26. Deze fase duurt van 24 oktober tot en met december 2022. De tweede fase is de Paganinistraat 26 tot aan de Vivaldistraat. Deze fase is van januari tot en met februari 2023.

tekening fasen werkzaamheden

Meer informatie

Voor vragen over de uitvoering neem contact op met de directievoerder de heer Patrick Megens of de opzichter de heer Max Groenendijk. Beiden zijn bereikbaar via telefoonnummer 14 0412.
Voor vragen over de bereikbaarheid van uw woning of bedrijf neem contact op met de aannemer De Koornbeemd, tel. 0412-627416.