Oss, Hazenkamplaan- Leygraaf herinrichten

Op 14 september 2020 start de gemeente met het herinrichten van de Hazenkamplaan en een deel van de Leygraaf, vanaf de Wolfskooi, in Oss.

• vervangen van het asfalt
  • aanleggen van een infiltratierool voor rgenwater onder de rijbaan
  • aanleggen van vrijliggende fietspaden
  • verbeteren van het groen en aanleg van wadi's
  • verbeteren openbare verlichting
  • aanpassen van parallelwegen

Samen met inwoners

Op 6 mei 2019 was de eerste informatieavond voor inwoners. We gaven uitleg over de plannen. Inwoners konden vragen stellen en wensen aangeven. Deze punten nemen we mee in het conceptontwerp. De samenvatting met presentatie en bespreekpunten staan in hieronder.
Op maandag 19 augustus 2019 was de tweede informatieavond. Hier bespraken we samen met inwoners het conceptplan. De opmerkingen en vragen zijn verwerkt in het definitieve ontwerp.

Planning

Het project start op 14 september en is gereed in april 2021. De fasering en bijbehorende periode kunt u hieronder inzien.

Vragen?

Neem contact op met Richard Davids van de gemeente Oss. Dat kan per mail: r.davids@oss.nl of door te bellen naar telefoonnummer 14-0412.

Klik hier om naar de enquĂȘte te gaan.