Mededeling

Blijf op de hoogte van het laatste (lokale) nieuws over het coronavirus op www.oss.nl/coronavirus

Oss, Hazenkamplaan- Leygraaf herinrichten

In 2020 start de gemeente met het herinrichten van de Hazenkamplaan en een deel van de Leygraaf, vanaf de Wolfskooi, in Oss.

• vervangen van het asfalt
  • aanleggen van een infiltratierool voor rgenwater onder de rijbaan
  • aanleggen van vrijliggende fietspaden
  • verbeteren van het groen en aanleg van wadi's
  • verbeteren openbare verlichting
  • aanpassen van parallelwegen

Samen met inwoners

Op 6 mei 2019 was de eerste informatieavond voor inwoners. We gaven uitleg over de plannen. Inwoners konden vragen stellen en wensen aangeven. Deze punten nemen we mee in het conceptontwerp. De samenvatting met presentatie en bespreekpunten staan in hieronder.
Op maandag 19 augustus 2019 was de tweede informatieavond. Hier bespraken we samen met inwoners het conceptplan. Hierna volgt het definitieve ontwerp. We willen het plan in 2020 uitvoeren en afronden.

Vragen?

Neem contact op met Richard Davids van de gemeente Oss. Dat kan per mail: r.davids@oss.nl of door te bellen naar telefoonnummer 14-0412.