Oss, Hazenkamplaan- Leygraaf herinrichting

In 2020 start gemeente Oss met de herinrichting van de Hazenkamplaan en een gedeelte van de Leygraaf, vanaf de Wolfskooi.

Wat gaan we doen?

Vervangen van de asfaltverharding
Aanleg van een infiltratieriool voor regenwater onder de rijbaan
Aanleg van vrijliggende fietspaden
Verbeteren van de groenstructuur en aanleg van wadi's
Verbeteren openbare verlichting
Aanpassen van de parallelwegen

Samen met inwoners

Op 6 mei 2019 was de eerste informatieavond voor inwoners. Gemeente Oss gaf hier uitleg over de plannen. Inwoners konden vragen stellen en wensen en knelpunten aangeven. Deze punten nemen we mee in het conceptontwerp. De samenvatting met presentatie en bespreekpunten staan in onderstaand document.

Informatieavond 19 augustus en definitieve plan

Op maandag 19 augustus is de tweede informatieavond. Hier bespreken we samen met inwoners het conceptplan. Hierna volgt het definitieve ontwerp. We willen het plan in 2020 uitvoeren en afronden.

Vragen?

Neem contact op met Richard Davids van de gemeente Oss. Dat kan per mail: r.davids@oss.nl of door te bellen naar telefoonnummer 14-0412.