Herontwikkeling woonwagenlocatie Brasem – Oss

De gemeenteraad van Oss heeft eind 2016 nieuw beleid voor de huisvesting van woonwagenbewoners vastgesteld. Kern van dit beleid is dat woonwagenbewoning in de gemeente Oss in de toekomst mogelijk blijft. Voor de locatie Brasem betekent dit dat er in totaal weer 8 standplaatsen komen. De woonwagens op de locatie worden door BrabantWonen aan de bewoners verhuurd.

Eerste woonwagens geplaatst

Nadat er de afgelopen tijd gewerkt is aan een inrichtingsplan, heeft BrabantWonen in juni 2022 de eerste woonwagens op de locatie Brasem geplaatst. Verwachting is dat ze vanaf juli bewoond kunnen worden. De gemeente, die de wachtlijst beheert, is bezig met het toewijzen van de woonwagens aan de bewoners. Het is de bedoeling dat de 8 standplaatsen na de zomer van 2022 bewoond zijn.

Meer informatie

Heeft u vragen, neem dan contact op met gemeente via het algemene nummer 14 0412. Of stuur een mail naar woonwagenlocatiebrasem@oss.nl.
Voor het aanmelden voor de wachtlijst van standplaatszoekenden, kunt u contact opnemen met Nijbod, telefoon (040) 252 4025.