Kermis 2018

Elk jaar is er op twaalf plaatsen kermis. Elf in de kernen, één in de stad Oss. De kermis in Oss is één van de grootste van Noordoost Brabant en trekt elk jaar zo’n 350.000 bezoekers naar de binnenstad van Oss. Met dit grote aantal bezoekers is de kermis het evenement dat in de gemeente Oss de meeste mensen trekt. Tijdens de kermis is een programma met allerlei activiteiten voor jong en oud.

Kermisdata 2018
Plaats Data
Megen 28 juli t/m 31 juli
Geffen 11 augustus t/m 14 augustus
Oss 16 augustus t/m 22 augustus
Macharen 25 augustus t/m 28 augustus
Haren 1 september t/m 4 september
Lithoijen 8 september t/m 11 september
Oijen 15 september t/m 18 september
Lith 22 september t/m 25 september

Openingstijden van de Osse kermis

- donderdag van 15.00 tot 24.00 uur
- vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 1.00 uur
- zondag t/m woensdag van 13.00 tot 24.00 uur
Kijk ook op Facebook Osse kermis.

Attracties in Oss

De Wal
Impact, Starwars, Teacups, Beach Party, Beach Party, Fun Circus Doolhof, Grijpautomaten, Boogschieten, Oliebollen en X-Factory.

Burgwal
Schwenkgrill, Derby Race, Aqua Blasta, Crazy Frog, Suikerspin, Kop van Jut, Point, Churros, Lijntrek, Loempia, Schietsalon, Pinda, Pizza, Suiker en nougat en Grijpautomaten.

Heuvel
Karimata, Lucky Duck, Bootjes Molen, Trampoline, Ballenfontein, Waterballs, Draaimolen, Rupsbaan, Disney Flieger, Mini zweefmolen en Aqua Blasta.

Eikenboomgaard
Suikerspin, Pinda, Curly Chips, Boobytrap Hotel, Hoepla, Speed Booster, Crazy Clown, Freak Circus, Voetbalspel, Mad Mill, Rotalet, Polyp, Flipper, Dumbo Circus, Grand Casino Pusher, Alysha’s Dream, Big One, Grijpautomaten, Oliebollen, Kleurenspel, Suiker en nougat, Lijntrek, Schietsalon, Vis en Autoscooter.

Burchtplein
Suikerspin, Ice Cream, Tini’s Fruit, Poffertjes, Miniscooter, Spinning Coaster, Pusher, Pistool schieten, Churros, VR-Experience, Deca Dance, Skeeball, Lucky Duck, Around the World, Wafelkraam, Bussensport, Snack, Mini Cars, Bar Carrousel en Cake Walk.

Programma

Naast leuke en spannende attracties is er nog veel meer te beleven op de Osse kermis. Elke dag zijn er extra activiteiten voor vermaak, gezelligheid en sensatie.
Bekijk het complete programma van de Osse kermis

Kermis Battle

Via Facebook kunnen groepen van vier personen meedoen met de Osse Kermis-Battle. Door een stoere pitch op FB te plaatsen, maken zij kans op 20 kermismunten per persoon. Deelnemers plaatsen de pitch als openbaar bericht, taggen Osse kermissen en volgen de pagina’s Osse kermissen, Het Osse Centrum èn 412TV volgen. Zo verzamelen zij likes voor de eindronde van de battle tussen de twee beste teams. Kijk op Facebook Ossekermissen

Marco’s Miniatuur Kermis

Van 13.00 uur tot 22.00 uur is tijdens de kermis in Oss de tentoonstelling met tientallen modelbouw kermisattracties te zien. Deze miniatuurkermis kun je gratis bekijken in een winkelpand aan De Wal (naast restaurant Hoofdstuk 2).

Duurzame energie

Elke kermis heeft een hoog energieverbruik. De Osse kermissen gebruiken elk jaar ruim 100.000 kilowattuur aan elektriciteit. Dat is net zo veel als het jaarverbruik van 30 huishoudens. Kermisexploitanten investeren regelmatig in hun nieuwe en bestaande attracties. Energiebesparing is belangrijk, niet alleen voor de kosten, maar ook voor het milieu. Zo hebben steeds meer attracties energiezuinige led verlichting en elektromotoren.

Voor kermisexploitanten

Alle informatie voor exploitanten vindt u hier, zoals inschrijfformulieren en de voorwaarden.