Kermis 2020

Mededeling

Kijk voor het laatste (lokale) coronanieuws op www.oss.nl/coronavirus

Elk jaar is er op 9 plaatsen kermis. 8 in de kernen, één in de stad Oss. De kermis in Oss is één van de grootste van Noordoost Brabant en trekt elk jaar zo’n 350.000 bezoekers naar de binnenstad van Oss. Met dit grote aantal bezoekers is de kermis het evenement dat in de gemeente Oss de meeste mensen trekt. Tijdens de kermis is een programma met allerlei activiteiten voor jong en oud.

Kermissen in Oss gaan door in aangepaste vorm

Kermis vieren zoals we dat gewend zijn, kan dit jaar niet door de coronapandemie. Toch ziet het college van burgemeester en wethouders van Oss kansen om de kermissen in de gemeente Oss in aangepaste vorm door te laten gaan. Lees meer over de Osse kermissen in aangepaste vorm.

Kermisdata 2020
Plaats Data
Oss 13 augustus t/m 19 augustus

Openingstijden van de Osse kermis

  • donderdag van 15.00 tot 24.00 uur
  • vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 1.00 uur
  • zondag t/m woensdag van 13.00 tot 24.00 uur
  • www.kermisoss.com

Duurzame energie

Elke kermis heeft een hoog energieverbruik. De Osse kermissen gebruiken elk jaar ruim 100.000 kilowattuur aan elektriciteit. Dat is net zo veel als het jaarverbruik van 30 huishoudens. Kermisexploitanten investeren regelmatig in hun nieuwe en bestaande attracties. Energiebesparing is belangrijk, niet alleen voor de kosten, maar ook voor het milieu. Zo hebben steeds meer attracties energiezuinige led verlichting en elektromotoren.

Voor kermisexploitanten

Bent u kermisexploitant en wilt u zich inschrijven voor de Osse kermis? Alle schrijfformulieren en de voorwaarden vindt u op www.kermisoss.com

Klik hier om naar de enquête te gaan.