Fietsenstalling Spoorlaan niet meer gratis

Laatst gewijzigd op: 30-12-2019

Vanaf 1 januari 2020 is de fietsenstalling aan de Spoorlaan (tegenover het station) niet meer gratis. U betaalt € 0,50 per fiets per dag. U betaalt bij het verlaten van de fietsenstalling. U kunt alleen met uw pinpas betalen. Er zijn geen kortingskaarten, abonnementen of strippenkaarten beschikbaar.

Waarom is de stalling niet meer gratis?

Gemeente Os heeft de fietsenstalling aan de Spoorlaan in 2014 geopend, omdat de NS/ProRail de fiets stallingen bij het station ging verbouwen. Na deze werkzaamheden zou de stalling aan de Spoorlaan weer sluiten. De fietsenstalling is dus altijd tijdelijk geweest. Alleen heeft de gemeenteraad ons opdracht gegeven om de fietsenstalling open te houden. Daarom hebben we besloten om € 0,50 per fiets per dag te vragen. Hiermee kunnen we de fietsenstalling open houden zolang het pand beschikbaar is.