Denk mee over opwekken duurzame energie

De gemeenten Oss en ’s-Hertogenbosch en de provincie Noord-Brabant verkennen samen de mogelijkheden om met windturbines en zonnevelden duurzame energie op te wekken in het open poldergebied tussen Oss, Geffen, Nuland, Rosmalen, Lith en Maren-Kessel. Dit project heet: de ‘Duurzame Polder’. We willen graag dat u hierover met ons meedenkt. Daarom nodigen we u uit voor één van de drie bewonersbijeenkomsten.

• 12 juni om 19.00 uur in de Raadszaal van Gemeente Oss, Raadhuislaan 2 in Oss
  • 18 juni om 19.00 uur in MFA ‘de Koppelinck’, Kloosterstraat 6 in Geffen
  • 19 juni om 19.00 uur in MFA ‘de Snoeck’, Marktplein 24 in Lith

De bijeenkomsten duren uiterlijk tot 21.00 uur.

Doel bewonersbijeenkomsten

Tijdens deze bijeenkomsten kunt u meedenken en ideeën aandragen. We horen graag wat uw belang is en wat u belangrijk vindt. Daarnaast beantwoorden we de volgende vragen:

• Waarom is deze verkenning nodig?
  • Wat houdt deze verkenning in?
  • Waarom kijken we voor de duurzame energieopwekking naar het poldergebied tussen Oss en ’s-Hertogenbosch?
  • Hoe betrekken we u (en andere belanghebbenden) bij de verkenning?

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via www.oss.nl/duurzamepolderbijeenkomsten. U kunt hier aangeven of wij uw gegevens mogen gebruiken om u in het vervolg op de hoogte te houden. Dat willen we doen via email.

Blijf op de hoogte!

Wilt of kunt u niet bij de bijeenkomsten aanwezig zijn, maar wilt u dat we u in het vervolg opnieuw uitnodigen en nieuwsberichten ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden via www.oss.nl/duurzamepolder. Onderaan de webpagina vindt u een link onder ‘Op de hoogte blijven’. Als u hierop klikt, kunt u uw e-mailadres invullen.

Vragen

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Sjuul Ketelaars, projectleider gemeente Oss, duurzamepolder@oss.nl