Tegel eruit en plant erin!

Op zaterdag 23 juni 2018 kun je een gratis plant ophalen bij Coppelmans in Oss. Hoe? Met de waardebon en één of twee klinkers uit je tuin ontvang je een plant. Samen maken we een begin om onze gemeente groener te maken.

Heb je veel tegels in je tuin liggen en wil je helpen om de gemeente Oss groener te maken? Dan heb je nu de kans om een eerste stap te zetten. Print de waardebon uit en lever deze met één tegel of twee klinkers in en je krijgt van ons een gratis plant! De waardebon staat hieronder. Ook kun je de waardebon vinden in Oss Actueel en bij de balie in het gemeentehuis in Oss. De actie is op zaterdag 23 juni van 09.00 tot 17.00 uur bij tuincentrum Coppelmans Oss, Frankenbeemdweg 50 in Oss.
Dit is een gezamenlijke actie van Watersamenwerkingsverband As50+ (Bernheze, Boekel, Landerd, Meierijstad, Oss, Uden, Waterschap Aa en Maas).

Deze tegelruilactie wordt deze dag gelijktijdig georganiseerd in gemeente Oss bij Coppelmans Oss, gemeente Bernheze bij Tuincentrum Meijs, gemeente Uden bij De Kleuter Tuincentrum, gemeente Landerd bij Verstegen Tuinplanten, gemeente Meijerijstad bij Intratuin Veghel en gemeente Boekel bij Schonenberg kwekerij & plantencentrum. De openingstijden variëren, check eventueel de website van het betreffende tuincentrum.