De gemeente Oss is op zoek naar stembureauleden

Op woensdag 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Tegelijkertijd vindt er ook een referendum plaats. Wij zijn op zoek naar enthousiaste stembureauleden die zitting willen nemen op één van onze stembureaus.

Wie kan zich aanmelden?

• U bent op 21 maart 2018 in ieder geval 18 jaar of ouder.
  • U bent stressbestendig, representatief, flexibel en nauwkeurig.
  • U mag niet in de gemeenteraad zitten of commissielid zijn van de gemeente Oss

Wat verwachten wij van u?

• U bent als team op het stembureau verantwoordelijk voor het stemproces en ziet er op toe dat alles op een eerlijke manier verloopt.
  • Omdat het een lange dag is, hebben we het opgesplitst in 2 delen: 07.00 tot 14.00 uur óf 14.00 uur tot 21.00 uur. Voor beide teams geldt dat zij aansluitend allemaal de stemmen tellen.
  • Als we u op een stembureau plaatsen, willen wij u uiteraard goed voorbereiden op uw taken. U bent daarom verplicht een digitale training te volgen en deze af te sluiten met een toets waarvoor het resultaat voldoende moet zijn.

Wat zijn de werkzaamheden?

• U controleert stempassen.
  • U reikt stembiljetten uit.
  • U ziet erop toe dat alles volgens de regels verloopt.
  • U telt na sluiting van het stembureau gezamenlijk alle uitgebrachte stemmen.

Wat bieden wij?

• Een vergoeding van € 70.
  • Voor het tellen van de stemmen krijgt u € 10 per uur. U bent verplicht om dit op te geven bij de belastingdienst en/of uitkeringsinstantie.

Aanmelden tot 27 februari

Als u geïnteresseerd bent, kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier U krijgt van ons een bericht als we u hebben geplaatst op een stembureau. Het kan zijn dat we u op een reservelijst plaatsen. Ook hier krijgt u bericht van.