Laatste kans voor glasvezel in Oss

Supersnel internet voor alle inwoners en bedrijven in de gemeente Oss; of je nu in hartje Oss woont, in ’t Wild of in Oijen. Het bedrijf E-fiber wil een glasvezelnetwerk aanleggen in de gemeente Oss. U hebt nog tot 1 november de kans om een glasvezelabonnement af te sluiten bij één van de acht providers. Wacht dus niet te lang.

Alleen als 30% van de inwoners van gemeente Oss vóór 1 november 2019 een glasvezelabonnement afsluiten, kan E-Fiber het glasvezelnetwerk aanleggen. Het aanleggen is een  grote investering, en daarom heeft E-Fiber  dit aantal inschrijvingen nodig. Hoewel er vele positieve geluiden in de gemeente te horen zijn, is de 30% nog niet bereikt.  

Unieke kans

Wethouder Frank den Brok van Economie en Cultuur:  “Weinig is zo vervelend als een trage of onbetrouwbare internetverbinding. Zeker voor een bedrijf of gezin. Je merkt pas hoe belangrijk dat is, als het even uitvalt: een film of documentaire, de krant of het Journaal, het uploaden van een grote foto, gegevens of muziek. Maar ook: bewaking op afstand… Steeds meer gaat via internet. Ik vind ik het als wethouder belangrijk dat voldoende Ossenaren kiezen voor glasvezel. Er is tot nu toe geen enkele aanbieder bereid geweest om glasvezel aan te leggen in de hele gemeente Oss zonder hoge instapkosten. Daarom is het belangrijk om gebruik te maken van deze unieke kans.”  

Zeg ja tegen glasvezel en win!

Zegt u vóór 1 november ‘ja’ tegen glasvezel door een abonnement af te sluiten bij één van de providers van E-Fiber? Dan maakt u kans op 1 van de 10 supersnelle E-Fiber e-bikes t.w.v. € 1.400.

Glasvezel spreekuren

Er zijn nog 5 spreekuren op verschillende locaties in de gemeente. Hier kunt u persoonlijk advies krijgen én al uw vragen te stellen aan E-Fiber en de internetproviders waarmee ze samenwerken. Dus heeft u vragen over hun diensten en abonnementen? Kom naar één van de spreekuren! 

Overzicht spreekuren 

●    Maandag 14 oktober 19.00 - 21.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum De Binnenstad, Oss

●     Woensdag 16 oktober 19.00 - 21.00 uur in Wijkcentrum Schadewijk, Oss

●     Maandag 21 oktober 19.00 -21.00 uur in Gemeenschapshuis De Hoeve, Lith

●      Dinsdag 22 oktober 19.00 - 21.00 uur in Dorpshuis De Berchplaets, Berghem

●      Donderdag 24 oktober 19.00 - 21.00 in Dorpshuis De Bongerd, Macharen

U hoeft zich niet aan te melden en kunt gewoon binnen komen lopen. Meer informatie over glasvezel en het aanbod is te vinden op www.e-fiber.nl/oss