Gouden Oogappel voor Henri van Bergen

Henri van Bergen uit Berghem ontving zondag 30 april 2017 een Gouden Oogappel van wethouder Kees van Geffen. Hij kreeg deze onderscheiding voor zijn vrijwilligerswerk bij natuurtheater Hoessenbosch en Stichting Carnaval Berghem.

Hoessenbosch

Henri zit al jaren in het bestuur van Stichting Natuurtheater Hoessenbosch. Hij is er penningmeester en zet zich enorm in om Hoessenbosch nóg beter op de kaart te zetten. Ook speelt hij zo nu en dan een gastrol tijdens een voorstelling en werft hij nieuwe vrijwilligers voor het openluchttheater. Daarnaast is Henri al 14 jaar actief voor Stichting Carnaval Berghem. Hij is Prins geweest en is nu lid van de commissie Jeugd. Henri is vaste begeleider van de jeugdraad, schrijft teksten voor de jeugdprins en het carnavalslied van de jeugdraad. Ook is hij actief bij de organisatie van de kindermiddagen tijdens carnaval. In de commissie Pronkzitting is Henri regisseur. Hij begeleidt de groepen van volwassenen én de jeugd om tijdens de pronkzitting een goed stuk neer te zetten. Henri is lid van de Club van Oud Prinsen; voor hen schrijft en regisseert hij de stukken voor de pronkzitting. Naast al deze werkzaamheden kunnen ook carnavalsclub Schon Clubke en speciale dansschool Bolero altijd op zijn hulp rekenen.

www.oss.n/oogappel

Henri van Bergen ontvangt de Gouden Oogappel van wethouder Kees van Geffen Henri van Bergen ontvangt de Gouden Oogappel van wethouder Kees van Geffen