Kom 22 februari naar de inspiratiebijeenkomst van Oss Innoveert

Oss Innoveert heeft mooie plannen ontvangen om de zorg voor elkaar, de wijk en buurt of de professionele zorg te verbeteren. Sommige plannen zijn kant-en-klaar; andere kunnen nog hulp gebruiken bij de uitwerking. Wilt u meedenken over deze plannen en de initiatiefnemers zo verder helpen? Kom dan woensdag 22 februari naar de Pauluskerk in Oss en doe mee aan de inspiratiebijeenkomst. Die duurt van 16.00 tot 19.00 uur.

Wil je weer meedoen en meedenken?

De kansrijke plannen kunnen uw feedback en aanvullingen goed gebruiken. Wil je weer meedoen en meedenken? Meldt u dan aan bij ossinnoveert@oss.nl. Vraag ook anderen om mee te komen naar de bijeenkomst. Parkeergelegenheid is aanwezig, maar wij vragen u om op de fiets te komen. Wij zorgen voor een maaltijd.

Wilt u een plan indienen?

Heeft u een idee voor de verbetering van de zorg voor elkaar, de wijk en buurt of de professionele zorg? Lever dan uiterlijk 26 maart uw plan in via het digitale formulier op www.oss.nl/ossinnoveert. Op de slotbijeenkomst is voor de láátste keer de mogelijkheid om een innovatief plan te presenteren.

Slotbijeenkomst op 17 mei

Op 17 mei staat de slotbijeenkomst van Oss Innoveert gepland. Alle initiatieven delen dan de voortgang en ervaringen met u. Op www.oss.nl/ossinnoveert kunt u deze initiatieven vinden.
Tijdens de slotbijeenkomst presenteren ook nieuwe initiatiefnemers hun innovatieve plan. U kunt zich alvast aanmelden voor de slotbijeenkomst door een mail te sturen naar ossinnoveert@oss.nl
LET OP: tijdens een vorige bijeenkomst is voor de slotbijeenkomst 7 juni gecommuniceerd. Deze is dus verplaatst naar 17 mei.