Doe niet alsof je het wel gaat redden

Laatst gewijzigd op: 14-10-2020

Jantiene Berg nam 7 jaar geleden samen met haar compagnon hotel STROOM in Rotterdam over. Een waagstuk, maar het werd een succes. Eind mei 2020 was Stroom een van de eerste toonaangevende horecaondernemingen die failliet ging door corona.

De grote emoties zijn inmiddels achter de rug. Tegen collega-ondernemers: ‘Verschuil je niet achter een façade en wees eerlijk tegen jezelf.’ Lees op komuitjeschuld.nl het hele verhaal van Jantiene en hoe zij met de crisis omgaat.

Hulp

Het is belangrijk dat mensen zo snel mogelijk hulp krijgen bij hun geldzorgen. Ook ondernemers. De eerste stap naar een oplossing? Eerlijk zijn over de situatie en er met iemand over praten. Iemand die je vertrouwt. Dit vraagt om moed en lef. Ook de gemeente (bel 14 0412) of Schuldhulpmaatje (mail schuldhulpmaatje@gmail.com) kan helpen. Kijk op www.oss.nl/hulpbijschulden voor meer informatie. 

Jij kunt daarbij helpen

Ken jij mensen die misschien geldzorgen hebben? Praat erover. ‘Kom jij eruit?’ is een simpele vraag, waarmee je het gesprek kunt beginnen. Kijk op komuitjeschuld.nl voor verhalen en gesprekstips. 

www.oss.nl/hulpbijschulden

www.komuitjeschuld.nl

Klik hier om naar de enquête te gaan.