Future Fit Programma (Post Corona)

Laatst gewijzigd op: 12-06-2020

Heb je een bedrijf dat voor de corona-crisis gezond was, en wil je je aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid? Heb je behoefte aan ondersteuning om ‘fit for future’ te worden? Het ondersteuningsprogramma kan je helpen om je businessmodel aan te passen en in te spelen op de veranderingen in de markt.

Door de crisis naar een succesvol bedrijf

Je werkt onder begeleiding van twee business developers, in twaalf weken tijd, aan aanpassingen in je onderneming om toekomstbestendig te worden. Het Future Fit-traject bestaat uit persoonlijke begeleiding door een business developer (max. 6 uur). Tijdens het traject, volg je op vier dagdelen, met de kleine groep, verschillende workshops.

Workshop programma

De Future Fit workshops zijn over vier dagdelen verdeeld. Het programma staat op de website van Ondernemersliftplus. De groep bestaat uit maximaal zes ondernemers.

Wat kost het?

Het Future Fit programma is niet kosteloos. De Provincie Noord-Brabant en onze partners, AgriFood Capital, HAS Hogeschool, Koning Willem 1 College, MSD en de Rabobanken in Noordoost-Brabant dragen de kosten. Daarom zijn voor jou als deelnemer geen kosten aan het programma verbonden. Het programma wordt financieel ondersteund door de Provincie Noord-Brabant en is mede mogelijk gemaakt door Noordoost-Brabant Werkt en de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Ondernemers delen kennis en ervaring

De ondernemers in dit programma zitten in een vergelijkbare situatie en hebben vaak soortgelijke problemen. Behalve dat je meer inzicht krijgt in je eigen situatie, leer je ook van anderen. Omdat de groepen klein zijn, kun je in korte tijd veel kennis opdoen en delen.

Meedoen?

Deelname aan het programma is vrijwillig, maar eenmaal aan boord is het niet vrijblijvend. We investeren in jouw ontwikkeling. Daarvoor verwachten wij jouw actieve interesse en participatie. De begeleiding is soms in een groep en soms persoonlijk. Meld je aan voor de intake.

Klik hier om naar de enquête te gaan.