Oss is gezond

We weten allemaal best wat gezond is. Meer bewegen. Gezond eten. Niet te veel stress. Op tijd naar bed. Weinig alcohol. En stoppen met roken. Maar dat valt niet altijd mee. Een gezonde leefstijl een leven lang volhouden is nog veel lastiger. Goed om te weten dat er in de regio allerlei organisaties en activiteiten zijn die kunnen helpen om gezond(er) te leven. Gratis of tegen een kleine vergoeding. Die vind je hier.

Gezond eten, gezond gewicht

Met een gezonde leefstijl heb je meer kans om gezond oud te worden. Zoek je hier hulp bij?
Lees meer

Minder stress, vaker ontspannen

In Oss zijn cursussen om die helpen om de balans te bewaren in een maatschappij die altijd 'aan' staat. Of te herstellen als je (lichte) psychische klachten hebt.
Lees meer

Gezond zwanger, gezond opgroeien

Ben je zwanger of wil je zwanger worden? Of heb je vragen over het opvoeden en opgroeien van je kind? Dan kun je terecht bij verschillende organisaties voor informatie, advies en hulp.
Lees meer

Meer bewegen

Lastig om elke dag voldoende te bewegen? In Oss zijn veel activiteiten waarmee het wél lukt.
Lees meer

Roken, alcohol, drugs en gamen

Wil je stoppen met roken of drugs? Minder alcohol gebruiken of minder gamen? En lukt dat niet alleen? Gelukkig hoeft dat ook niet.
Lees meer

Test: wanneer voel jij je gezond?

De online vragenlijst Positieve Gezondheid helpt je om te weten wat voor jou belangrijk is. Want dat is voor iedereen anders. Het gaat erom dat jij je gezond voelt, op de manier die bij jou past.
Lees meer

Leven met Q-koorts

Lees meer (volgt)

Sex en gezondheid

Lees meer (volgt)

Klik hier om naar de enquête te gaan.