Dag van de Mantelzorg 2022

Donderdag 10 november viert Nederland de Dag van de Mantelzorg. Ook in de gemeente Oss worden mantelzorgers gewaardeerd voor hun inzet. De gemeente Oss nodigt mantelzorgers van harte uit voor het Kerstcircus in Oss.

Sfeerimpressie Kerstcircus Oss

Thijs van Kessel, wethouder Zorg en Welzijn in de gemeente Oss:

‘Ik zie en waardeer enorm wat u als mantelzorger doet. Door uw inzet kan degene voor wie u zorgt langer in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Mantelzorg overkomt u en ook al doet u het met overtuiging en liefde, toch is het vaak zwaar. Zeker als u daarnaast ook nog werkt of naar school gaat. Zorg ervoor dat u niet overbelast raakt. Maak gebruik van de hulpmogelijkheden die er voor u zijn. Zorg goed voor uzelf. Dan houdt u het beter vol.

We willen u een fijne avond bezorgen en oprecht bedanken voor het vele werk voor uw naaste(n). Dat doen we graag met de voorstelling van het Kerstcircus op donderdag 29 december. Een speciale dag voor u en degene voor wie u zorgt.’

Kerstcircus Oss

Een bezoek aan Kerstcircus Oss betekent een avond vol sfeer en magie. De betoverende verlichting en prachtige decoratie zorgen ervoor dat u zich meteen in een magische sfeer waant. Binnen in de tent is de warmte voelbaar. De sfeer en muziek nemen u mee naar de circuspiste. U geniet van internationale toppers die u meenemen in alle denkbare emoties. Bij aankomst krijgt u per persoon twee consumptiemunten.

Kijk voor meer informatie op kerstcircus-oss.nl.

Wanneer:

Donderdag 29 december 2022

Waar:

Rusheuvel, Rusheuvelstraat 5, 5346 JH Oss

Tijd:

U bent vanaf 18.30 uur welkom.
De voorstelling begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. Dit is met 30 minuten pauze.

Komt u ook?

Woont u in de gemeente Oss, bent u mantelzorger en wilt u naar het Kerstcircus? Meld u dan voor maandag 5 december 2022 aan via dit aanmeldformulier.

Heeft u hulp nodig bij het aanmelden? Vraag familie of vrienden om u te helpen. Lukt dit niet? Ga dan naar een inloopspreekuur bij u in de buurt. Bekijk de actuele locaties en tijden op www.ons-welzijn.nl/spreekurenindewijk. Scroll naar beneden naar 'Gemeente Oss'.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vanaf 20 december verstuurt de gemeente Oss de kaartjes voor het Kerstcircus naar het door u doorgegeven adres.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over het Kerstcircus voor mantelzorgers? Bekijk dan hier de veelgestelde vragen.