Verloskundigen in Oss

Wil je zwanger worden? Ben je al zwanger? Of wil je juist niet (meer) zwanger worden? Dan kun je voor informatie en advies terecht bij deze verloskundigen:

- Nova verloskundigen
- Verloskundigen Ridderhof

Hier lees je welke zorg zij kunnen bieden. Al deze zorg wordt vergoed door de basisverzekering.

Wil je zwanger worden?

Dan kun je voor informatie over gezond zwanger worden terecht bij het kinderwens spreekuur. Tijdens deze afspraak krijg je tips en adviezen over zwanger worden. De verloskundige bespreekt de gezondheid van beide aanstaande ouders. En zo nodig krijg je aanvullende verloskundige zorg.

Ben je zwanger?

Direct na de positieve zwangerschapstest kun je een afspraak maken bij de verloskundige. Je hebt hiervoor geen verwijzing van de huisarts nodig.Ook als je een medische indicatie hebt, start de zwangerschapszorg bij de verloskundige. De verloskundige begeleidt de zwangerschap en maakt regelmatig echo's. De verloskundigen begeleidt je bevalling, thuis of in het ziekenhuis.

Ben je net bevallen?

Dan komt de verloskundigen tijdens de eerste week bij je thuis langs om te controleren of het goed gaat met jou en de baby.

Wil je niet (meer) zwanger worden?

Dan kun je ook terecht bij de verloskundige. Voor meer informatie, het voorschrijven van anticonceptie of het plaatsen van een spiraaltje of implantatiestaafje.