Kom uit je schuld!

Laatst gewijzigd op: 29-10-2020

Mark van de Leur (42) stond op het punt een yogaschool over te nemen. Na jaren van financiële ups en downs, had hij eindelijk de wind in de rug. Zo leek het tenminste. Want toen de coronacrisis uitbrak, viel zijn plan in het water. ‘Al snel besefte ik dat ik maar op één paard had gewed. Mijn hele planning voor 2020 kon in de prullenbak.’ Lees op komuitjeschuld.nl het hele verhaal van Mark en hoe hij met de crisis omgaat.

Durf je kwetsbaar op te stellen

Het is belangrijk dat mensen zo snel mogelijk hulp krijgen bij hun geldzorgen. Ook ondernemers. De eerste stap naar een oplossing? Eerlijk zijn over de situatie en er met iemand over praten. Iemand die je vertrouwt. Dit vraagt om moed en lef. Ook de gemeente (bel 14 0412) of Schuldhulpmaatje (mail schuldhulpmaatjeoss@gmail.nl) kan helpen. Kijk op www.oss.nl/hulpbijschulden voor meer informatie.

Jij kunt daarbij helpen

Ken jij mensen die misschien geldzorgen hebben? Praat erover. ‘Kom jij eruit?’ is een eenvoudige vraag, waarmee je het gesprek kunt beginnen. Kijk op komuitjeschuld.nl voor verhalen en gesprekstips.

www.oss.nl/hulpbijschulden
komuitjeschuld.nl

Klik hier om naar de enquête te gaan.