Nú heerlijk wonen. En dat zo lang mogelijk.

Zo lang mogelijk wonen in een fijn huis in een vertrouwde omgeving. Soms is het nodig om uw woning daarvoor aan te passen. Aanpassingen die ervoor zorgen dat u comfortabel en veilig woont. Nu én in de toekomst. Dat kan met de Blijverslening.

Uw woontoekomst

U denkt niet elke dag na over uw woontoekomst. Dat is heel begrijpelijk. En toch is het verstandig om hier bij stil te staan. Gaat u bijvoorbeeld binnenkort verbouwen? Zijn uw kinderen de deur uit en geeft u sommige kamers een andere bestemming? Kleinkinderen die veel bij u over de vloer komen? Kijk dan eens kritisch naar uw woning. Is die in de toekomst nog comfortabel en veilig?

Nú al genieten

Er zijn nu veel mogelijkheden om een woning levensloopbestendig te maken. Om klaar te zijn voor de toekomst en daar nu al van te genieten. Denk bijvoorbeeld aan een badkamer met alle gemakken. Of de slaapkamer verplaatsen naar de begane grond. Op deze manier kunt u net zo lang in uw huis wonen als u wilt.

Financiering lastig?

Hebt u onvoldoende spaargeld om de aanpassingen te betalen? Of wilt u uw spaarpot hier liever niet voor gebruiken? Dan kan de Blijverslening van gemeente Oss een oplossing zijn. De Blijverslening, een aantrekkelijke lening:

  • gunstig rentetarief
  • boetevrij aflossen altijd mogelijk
  • rente is onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar

Hoe werkt het?

U vraagt de Blijverslening aan bij de gemeente. Na akkoord handelt het SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten) de aanvraag verder af.

Meer informatie

Kijk voor alle informatie en online aanvragen op
www.oss.nl/blijverslening.nl