Oss waardeert mantelzorgers! Uitnodiging voor het Kerstcircus

Laatst gewijzigd op: 18-11-2022

10 november vierde Nederland de Dag van de Mantelzorg. Ook in de gemeente Oss worden mantelzorgers gewaardeerd voor hun inzet. De gemeente Oss nodigt mantelzorgers van harte uit voor het Kerstcircus in Oss.

Thijs van Kessel, wethouder Zorg en Welzijn in de gemeente Oss: ‘Ik zie en waardeer enorm wat u als mantelzorger doet. Door uw inzet kan degene voor wie u zorgt langer in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Mantelzorg overkomt u en ook al doet u het met overtuiging en liefde, toch is het vaak zwaar. Zeker als u daarnaast ook nog werkt of naar school gaat. Zorg ervoor dat u niet overbelast raakt. Maak gebruik van de hulpmogelijkheden die er voor u zijn. Zorg goed voor uzelf. Dan houdt u het beter vol.

We willen u een fijne avond bezorgen en oprecht bedanken voor het vele werk voor uw naaste(n). Dat doen we graag met de voorstelling van het Kerstcircus op donderdag 29 december. Een speciale dag voor u en degene voor wie u zorgt.’

Kerstcircus Oss

Een bezoek aan Kerstcircus Oss betekent een avond vol sfeer en magie. De betoverende verlichting en prachtige decoratie zorgen ervoor dat u zich meteen in een magische sfeer waant. Binnen in de tent is de warmte voelbaar. De sfeer en muziek nemen u mee naar de circuspiste. U geniet van internationale toppers die u meenemen in alle denkbare emoties. Bij aankomst krijgt u per persoon twee consumptiemunten.

Wanneer? Donderdag 29 december 2022
Waar? Rusheuvel, Rusheuvelstraat 5, 5346 JH Oss
Tijd: U bent vanaf 18.30 uur welkom.
De voorstelling begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. Dit is met 30 minuten pauze.

Kijk voor meer informatie op: www.kerstcircus-oss.nl.

Komt u ook?

Woont u in de gemeente Oss, bent u mantelzorger en wilt u naar het Kerstcircus? Meld u dan voor maandag 5 december aan via het aanmeldformulier op de website van de gemeente Oss: www.oss.nl/dagvandemantelzorg.

Heeft u hulp nodig bij het aanmelden? Vraag dan familie of vrienden om u daarbij te helpen. Lukt dit niet? Bezoek dan een inloopspreekuur in de buurt. Kijk voor de locaties en tijden op: www.ons-welzijn.nl/spreekurenindewijk. Scroll naar beneden naar 'Gemeente Oss'.