Speciale voorstelling voor vrijwilligers

Laatst gewijzigd op: 09-11-2023

Bent u een vrijwilliger in de gemeente Oss? Om u te bedanken organiseren we op vrijdag 8 december 2023 een Bedankavond voor Vrijwilligers in Theater de Lievekamp in Oss. Kom genieten van een gezellig en verzorgd avondje uit!

The Bluebettes met ‘Toen was geluk…’

De avond start om 19.30 met een kopje koffie of thee. Om 20.15 begint de voorstelling van The Bluebettes met ‘Toen was geluk…’. Vijf vrouwen met een flinke dosis energie, humor, gitaar, piano, drums en bas zetten een te gekke show neer. U mag meezingen met de bekende liedjes uit de jaren 40 tot en met de jaren 60. De avond sluiten we af met een hapje en drankje tot ongeveer 23.00 uur.

Meldt u snel aan

Bent u vrijwilliger bij een organisatie of vereniging uit de gemeente Oss? Dan kunt u maximaal 2 kaarten per persoon aanvragen. De kaarten zijn gratis. Kijk voor meer informatie op de website van Lievekamp. Bij teveel aanvragen komt er een wachtlijst. Ben je verhinderd? Laat het ons weten dan kunnen we uw kaartje weer aan iemand anders geven.

Rolstoel of slecht ter been

Zit u in een rolstoel of bent u slecht ter been? Bel of mail dan met de Lievekamp, 0412 - 66 76 76 of kaartverkoop@lievekamp.nl. Medewerkers kijken graag mee voor een goede plek voor u in het theater.

Graag zien we u op vrijdag 8 december in De Lievekamp in Oss.

The Bluebettes